WIE ZIJN ONS FONDS?

Dat zijn wij natuurlijk! ONS FONDS bestaat uit de leden. Mensen die betrokken zijn bij de podiumkunsten in brede zin: theater, dans, mime, muziektheater, performance, grote zaal, kleine zaal, festivals, onderwijs en iedereen die daar werkzaam is. Dus kunstenaars, communicatiemedewerkers, technici, dramaturgen en kassamedewerkers, docenten, beleidsmakers, curatoren en performers. Mensen die geloven dat experiment in de kunsten niet alleen op het podium plaatsvindt, maar ook in de structuren daarachter.

Daarnaast is er een kerngroep van actieve leden, verantwoordelijk voor de wervingscampagne en de organisatie van de proefopstelling.

Dat zijn op dit moment: Anne van de Wetering, Marte Boneschansker, Luc de Groen, Iris Spanbroek, Barbara Van Lindt, Anneke Jansen, Noah Voelker, Fransien van der Putt, Jennifer van Exel, Marijn Prakke, Melanie Schram, Bart van de Woestijne en Joep van der Geest.

De kerngroep kan altijd versterking gebruiken! Word actief kernlid en ondersteun ons bij praktische en inhoudelijke zaken. Mail naar info@onsfonds.com