LID WORDEN

Lidmaatschap
Lid worden van ONS FONDS is simpel, het kost 50 euro. Vul het inschrijfformulier hieronder in, betaal het Tikkie en wij sturen je een bevestiging van je lidmaatschap.

Het lidmaatschap voor ONS FONDS is op persoonlijke titel. Als lid ondersteun je dit experiment door er persoonlijk in te investeren. In een later stadium (na de proefopstelling) zullen we onderzoeken of en hoe organisaties ook kunnen doneren.

Lidmaatschap + Solidair Lidmaatschap
Je wordt lid van ONS FONDS en betaalt een Solidair Lidmaatschap voor mensen met een kleine beurs en veel zin om deel te nemen. Alvast dank!

Lidmaatschap + Solidair Lidmaatschap afsluiten bij ONS FONDS is simpel, het kost 100 euro. Vul het inschrijfformulier hieronder in, betaal het Tikkie en wij sturen je een bevestiging van je lidmaatschap.

Lid worden, maar een kleine beurs?
Je kunt je met het onderstaande formulier inschrijven voor het Solidaire lidmaatschap. Je krijgt een bericht dat je op de (wacht)lijst staat.

Sommige leden doen een vooruitbetaling voor jou. Voor de toekenning van de solidaire lidmaatschappen gaan we even eenvoudig als open tewerk: wie ’t eerst komt, eerst maalt. Wij gaan uit van je goede trouw. Welkom!

Ja, ik word lid van ONS FONDS

* indicates required

*Het is niet mogelijk om een betaalbewijs te krijgen van je lidmaatschap. Een klein vrijwillig kernteam werkt aan de campagne en de proefopstelling van ONS FONDS. We hebben ervoor gekozen om in deze beginfase van ONS FONDS nog geen stichting op te richten, vanwege de hoge kosten. Dit willen we gaandeweg wel doen, na de proefopstelling. Al het geld van de leden vloeit direct naar de eerste proefopstelling!